Oproep: Oude Jaargangen Tijdschrift "Met Andere Woorden" Gevraagd

Bij een flinke opruimbeurt van m'n kamer kwam ik ook mijn verzameling tijdschriften Met Andere Woorden weer tegen. Ik ben al sinds 2002 lid van dit kwartaaltijdschrift van het Nederlands Bijbelgenootschap. De artikelen sluiten precies aan bij mijn interesse, omdat ze diepgaand verschillende aspecten van het Bijbelvertaalwerk behandelen. 

Het jaar 2007 is al de 26ste jaargang van het blad. Dat maakte me erg nieuwsgierig naar de oude jaargangen (van voor 2002). Vandaar een oproep: wie heeft er oude jaargangen liggen en wil die aan mij doorverkopen? Ik zou er in ieder geval erg blij mee zijn!

Toegevoegd op: 5 januari 2008

Ga naar:   Startpagina   -   weblog archief

Mijn weblog

Hier schrijf over wat mijn meningen, commentaar bij gebeurtenissen, en alle ander zaken die ik relevant vind voor Nederlands Bijbelvertalingen